Tjänster

Vi utför Tillbyggnad, nybyggnad, renovering, takarbete, fönsterbyte m.m

Tillbyggnad/Nybyggnad

En tillbyggnation kan vara ett trädäck, uteplats, påbyggnation till befintlig byggnad, en balkong eller annat som kräver bygglov. Skaffa en ritning på det du vill bygga till och skaffa bygglov. När bygglovet för din tillbyggnation är godkänt ringer du oss för en kostnadsfri offert.

Kök och badrum

Vi skräddarsyr ditt badrum och/eller kök precis som du vill ha det.

Renovering/Ombyggnad

Vi utför alla typer av ombyggnationer och renoveringar, stora som små…

Takarbete

Få saker lyfter utseendet på ett hus som ett nytt tak. Innan en takläggare påbörjar en takläggning måste du som kund fundera på vilket material du vill ha och vilken färg det ska vara.

När vi ska utföra ett takbyte måste vi först ta reda på omfattningen av takläggningen. Gammal underlagspapp, plåtar och läkt ska tas bort innan vi kan börja monteringen av det nya. I vissa fall kan den gamla pappen ligga kvar. Om vindskivorna är dåliga är det en bra idé att byta dessa också. En annan sak som man inte tänker på är hängrännorna. Om hängrännorna och stuprören läcker eller om du helt enkelt vill ha nya snygga rännor och rör kan det vara en god idé att byta dessa också, men det är nånting vi tittar på då vi är på plats.

Det är viktigt att man tänker på säkerheten kring arbetsplatsen för att undvika olyckshändelser. När vi utför takläggning ser vi till att vi har ställningar runt huset.

Fönster/dörrbyte

Vi hjälper er med att välja rätt fönstermodell, tar ansvar för mätning samt lämnar en kostnadsfri offert på fönsterbytet.
Förutom fönsterbytet/dörrbytet färdigställer vi arbetet med smyg, foder, fönsterbleck, fönsterbänkar, persienner m.m.


Vi städar ihop allt byggavfall och transporterar dina sopor till tippen om så önskas.

 

Fråga oss om ROT-avdraget

Just nu är det mycket billigt att renovera eller bygga om/till. Reglerna för ROT-avdraget kan vara något komplicerade, därför rekomenderar vi att du ringer till oss för att få rätt information.

ROT-avdrag sammanfattning

Du som skall renovera, bygga om eller bygga till får dra av hälften av arbetskostnaden. Maxbeloppet är 100 000 kr/år och person (vuxen). Ett hushåll med två vuxna som under ett år renoverar för 200 000 kr (arbetskostnad) betalar alltså endast 100 000 kr. Observera att det finns undantag då ROT-avdraget inte går att utnyttja.

Du som vill läsa alla detaljer kring ROT-avdraget kan göra det på skatteverkets hemsida.